Zacht water voor de huishoudelijke branche

Bent u klaar met kalkaanslag? Droomt u van stralend sanitair, blinkende kranen en een glanzende vaat? Wilt u vanaf nu genieten van zacht water?

Particulier
Bent u klaar met kalkaanslag? Droomt u van stralend sanitair, blinkende kranen en een glanzende vaat? Wilt u vanaf nu genieten van zacht water? Overweeg dan de aanschaf van een goede waterontharder. Waterspecialist Fegon ontwikkelde de Innovative-line waterontharders speciaal voor thuisgebruik. Met deze ontharders bespaart u direct kostbare tijd en geld. Gun uzelf deze verantwoorde investering en ervaar dagelijks alle voordelen van zacht water.


Lees meer


Installateur
Installateurs vinden in de Innovative-line waterontharders een schitterende kans om zich te profileren als zacht-waterspecialist. Fegon Waterbehandeling ondersteunt u daarbij met raad en daad via onze beproefde verkoopstimulerende formule. Bij het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer adviseert u uw klant en installeert u een kwaliteitsontharder uit de Innovative-line. U bevestigt hiermee het vertrouwen van uw klant, die direct de voordelen van zacht water in zijn hele huis ervaart. Resultaat: een tevreden klant die bij u terug komt en anderen naar u verwijst. 


Lees meer


Groothandel
Met het complete scala aan Innovative-line waterontharders biedt Fegon Waterbehandeling de technische (sanitair) groothandel de ultieme kans op meer omzet. In uw assortiment mag deze serie dan ook niet ontbreken. Onze unieke verkoopstimulerende formule ondersteunt u van het begin tot het eind: van verkoopplan, via de uitvoering tot aan het daadwerkelijke resultaat. Samen met u inventariseren we de verkoopmogelijkheden. We zetten deze om in een op maat geschreven marketing & sales plan. Vervolgens trainen wij uw verkoopmedewerkers op professionele wijze, waarna we er gezamenlijk op uittrekken om uw klanten te enthousiasmeren. Het werkt, dat kunnen we u verzekeren! Wanneer start u?


Lees meer
Informatie aanvragen